Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hilton Barbados, Needham’s Point

Hotel Hilton Barbados u moře

5-hvězdičkový hotel Hilton Barbados se nachází přímo u nádherně bílé pláže s jemným pískem, na poloostrově Needham’s Point ostrova Barbados. Hlavní město Bridgetown s řadou restaurací a zajímavostí, stejně jako rušný St. Lawrence Gap, je vzdálené jen asi 3 km. Letiště se nachází přibližně 16 km daleko.

Luxusní hotel proslulé skupiny Hilton nabízí veškeré vybavení pro strávení pohodové dovolené. K ubytování nabízí 350 pokojů, dále k jeho zařízení patří prostorná vstupní hala s posezením, vynikající gurmánská a bufetová restaurace s karibskou a mezinárodní kuchyní, lobby bar, business centrum, butik a wellness centrum.
V centru udržovaného resortu se nachází rozsáhlý bazénový komplex s whirlpoolem a malými vodopády, poolbar. Lehátka a ručníky u bazénu, stejně jako na pláži, jsou k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je fitness centrum, 3 tenisové kurty (s umělým osvětlením), nemotorizované vodní sporty na pláži. Hotel pravidelně pořádá zábavní programy. Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici oddělený dětský bazén a Kidz Paradise Club (4 – 12 let).
Za poplatek jsou motorizované vodní sporty od místních provozovatelů, procedury ve wellness centru (např. masáže, manikúra, pedikúra).

Pokoje Bayview jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou, WC, klimatizací, trezorem, kabelovou TV, telefonem, internetovým připojením (za poplatek), minibarem (za poplatek), přístrojem na přípravu čaje a kávy, balkónem s výhledem na záliv.
Komfortní pokoje Oceanview mají nádherný výhled na Karibské moře.
Executive pokoje leží na stejnojmenném chodbě, nabízejí kontinentální snídaně, přístup do Honor baru a večer studené předkrmy (tzv. Hors D'oeuvres).
Stylové 1-pokojové suity mají také navíc oddělený obývací pokoj s ložnicí.

Stravování: Na výběr jsou snídaně, polopenze nebo polopenze – snídaně, obědy a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Hilton Barbados s pláží
Hotel Hilton Barbados s bazénem
Hotel Hilton Barbados - ubytování

Místo

Hotel Hilton Barbados 13° 4' 44.9544" N, 59° 36' 38.2212" W
Location

Karibik na Facebooku