Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Habitation Grande Anse, Guadeloupe

Karibský hotel Habitation Grande Anse na Guadeloupe

3-hvězdičkový hotel Habitation Grande Anse se nachází na souostroví Guadeloupe, v severní části ostrova Basse-Terre. Rozkládá se nad krásnou pláží Grande Anse Beach, od které je vzdálen asi 10 minut pěší chůzí (300 metrů). Od nejbližšího centra je asi 20 minut daleko. Cílové letiště na Guadeloupe je vzdálené přibližně 40 km (doba jízdy 50 minut).

Hotelové zařízení je ideálním místem pro relaxační dovolenou v příjemné a přátelské atmosféře. Tento útulný hotel je obklopen krásnou tropickou zahradou, k ubytování nabízí 50 pokojů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s internetovým terminálem (za poplatek), restaurace "Le Papillon" v zahradě s výhledem na bazén, kde si můžete vychutnat mezinárodní a kreolskou kuchyni (ve středu bývá zavřeno), parkoviště.

Za poplatek jsou možnosti k potápění a výlety katamaránem od místních provozovatelů.

Studio Standard (cca 28 m²) je vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, televizí, rádiem, telefonem, klimatizací, trezorem, kuchyňským koutem, balkónem nebo terasou s výhledem do ​​zahrady nebo s částečným výhledem na moře.

Studio Grand Large (cca 40 m²) je vybavená stejně jako Standard, ale má navíc patrovou postel nebo 2 samostatná lůžka, kuchyňský kout na balkóně nebo na terase.

Apartmán (cca 60 m²) je vybavený stejně jako studio Standard, má navíc 2 ložnice, 2 sprchy, větší terasu s omezeným výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Guadeloupský hotel Habitation Grande Anse
Guadeloupský hotel Habitation Grande Anse s bazénem
Guadeloupský hotel Habitation Grande Anse - ubytování

Místo

Grande Anse, Guadeloupe 16° 19' 5.2356" N, 61° 47' 38.3244" W
Location

Karibik na Facebooku