Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Coyaba Beach Resort, Grand Anse (Grenada)

Karibský hotel Coyaba Beach Resort u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Coyaba Beach Resort se nachází přímo u krásné, 3 km dlouhé písečné pláže Grande Anse na ostrově Grenada. Nejbližší obchody a restaurace jsou vzdálené jen několik minut pěší chůzí. Hlavní město St. George je vzdálené asi 8 km, letiště Grenada 5 km.

Zařízení

Tento velmi oblíbený a známý hotel v moderní, ale typicky místní architektuře nabízí k ubytování 80 pokojů. Skládá se z několika budov, k jeho zařízení patří také centrální à-la-carte restaurace "Carbet" a "Arawakabana" (s mezinárodní gurmánskou kuchyní), knihovna s barem, přístup na internet v hotelovém lobby (zdarma), obchod se suvenýry. Všechny hotelové prostory jsou nekuřácké.

Ve venkovních prostorách tropické zahrady najdete plavecký bazén, pool bar a sluneční terasu. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je zahrnuto fitness centrum, tenisový kurt (s umělým osvětlením za poplatek), stolní tenis, katamarány Hobie Cat, kajaky, green fee na 9-ti jamkovém golfovém hřišti Grenada Golf & Country Club (kromě transferu, vybavení, atd.). Hotel 1x týdně pořádá živou zábavu a Manager’s Rum Punch-Party.

Za poplatek je jóga, pilates, potápění, šnorchlování a motorizované vodní sporty na pláži, dále také masáže a spa procedury.

Ubytování

Pokoje typu Superior Garden/Pool View (cca 34 m²) jsou příjemně zařízené, umístěné ve 2-patrových budovách a k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, TV, rádio, telefon, internetové připojení (Wi-Fi v ceně), žehlička / žehlicí prkno, klimatizace, ventilátor, malá lednička, kávovar, trezor, balkón nebo terasu s výhledem na bazén nebo do zahrady.

Pokoje Superior Ocean View mají stejné vybavení, ale jsou s výhledem na moře.

Stravování

All inclusive - welcome drink, snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva / čaj a pečivo, místní alkoholické a nealkoholické nápoje.

(údaje jsou z roku 2012)

Karibský hotel Coyaba Beach Resort s pláží
Karibský hotel Coyaba Beach Resort s bazénem
Karibský hotel Coyaba Beach Resort - ubytování

Místo

Hotel Coyaba Beach Resort, Grand Anse 12° 1' 22.9368" N, 61° 45' 38.6676" W
Location

Karibik na Facebooku