Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Couples Tower Isle, Ocho Rios

Jamajský hotel Couples Tower Isle u moře

5-hvězdičkový hotel Couples Tower Isle se nachází na severu ostrova Jamajka, přímo u písečné pláže s jemným pískem. Centrum obce Ocho Rios je vzdálené přibližně 10 km (hotelová kyvadlová doprava zdarma), letiště Sangster International Airport v Montego Bay asi 100 kilometrů.
Před hotelem se nachází nudistický ostrov "Tower Isle" s vlastním bazénem a barem, který je vyhrazen pro hotelové hosty. V hotelu není možné ubytování s dětmi.

Romantický hotelový resort v moderním leží u moře a je obklopen tropickou zahradou. V 50. a 60. letech minulého století byl oblíbeným útočištěm hollywoodských hvězd. Komplex nabízí celkem 226 pokojů k ubytování, dále k jeho zařízení patří recepce, internetové připojení WLAN (bez poplatku), obchody, 5 barů, open-air bufetová restaurace "The Patio"(večer italská a středomořská kuchyně), " Bayside" restaurace (asijská kuchyně), "The Verandah" (kontinentální kuchyně), "8 Rivers" (jamajská a karibská kuchyně) a volný čas,"The Pool Grill"(24 hodin), pokojový servis (06.00-23.00 hodin).
Ve venkovním areálu najdete dva bazény, swim-up bar a čtyři jacuzzi. 2 jacuzzi se nacházejí u bazénu, 2 další lákají k odpočinku v oblasti lázní spa. Lehátka a ručníky u bazénu i na pláži jsou k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování jsou 3 tenisové kurty (s umělým osvětlením), stolní tenis, fitness centrum, aerobic, jóga, plážový volejbal, 1 potápěčský ponor na osobu / den (pro certifikované potápěče), šnorchlování, vodní lyžování, windsurfing, kajaky, člun s proskleným dnem. Za poplatek je 18-ti jamkové golfové hřiště "Upton Hills" (green fee a transfer v ceně), PADI potápění, golfové kursy a caddy.
Hotel pravidelně pořádá denní a večerní zábavu, živou hudbu, show, taneční akce, výlety do okolí (např. k vodopádům Dunn's River Falls). Ubytovaní hosté mohou také využít wellness s parní lázní. Za poplatek jsou masáže a kosmetické procedury.

Moderní pokoje Deluxe Garden jsou vybavené koupelnou se sprchou, WC, vysoušečem vlasů,„kingsize“ postelí, klimatizací, stropním ventilátorem, satelitní TV (plochá obrazovka), iPod připojením, rychlovarnou konvicí na čaj a kávu, telefonem, trezorem, minibarem, žehličkou / žehlícím prknem, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady.
Pokoje typu Superior Ocean jsou s výhledem na moře, jinak jsou stejně zařízené. Nacházejí se v jižní budově nebo v hotelovém bloku 5.
Pokoje Premium Ocean jsou vybaveny podobně, ale mají lepší umístění v hlavní budově hotelu, v bloku 2 nebo 3.

Stravování: All inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, různé občerstvení (24 hodin), místní i mezinárodní alkoholické a nealko nápoje (včetně prémiových drinků).
Novomanželé obdrží při příjezdu láhev šampaňského a 30-minutovou masáž. Manželství nesmí být starší než 30 dnů, oddací list je nutné předložit na recepci.

(údaje jsou z roku 2011)

Jamajský hotel Couples Tower Isle s pláží
Jamajský hotel Couples Tower Isle s bazénem
Jamajský hotel Couples Tower Isle s restaurací
Jamajský hotel Couples Tower Isle - ubytování

Místo

Hotel Couples Tower Isle 18° 25' 13.0188" N, 77° 2' 21.5196" W
Location

Karibik na Facebooku