Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Caribe Hilton, San Juan (Portoriko)

Karibský hotel Caribe Hilton

Poloha

4-hvězdičkový hotel Caribe Hilton se nachází na ostrově Portoriko v krásné laguně s malou písečnou zátokou, mezi rušnou starou částí města San Juan s obchody, restauracemi a bary, a mezi místní čtvrtí Condado. Letiště v San Juan je vzdálené asi 11 km, staré město asi 10 minut jízdy.

Zařízení

Komfortní hotel řetězce Hilton je postaven v udržované tropické zahradě, je to jeden z mála hotelů na ostrově s vlastní pláží. K ubytování nabízí 910 pokojů ve 20 patrech, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, bufetová restaurace, tři speciální restaurace (italská, španělská a asijsko - kreolská kuchyně), Steakhouse, kavárna Starbucks a několik barů, business centrum, prádelna a různé obchody.

V zahradě jsou také umístěny dva rozlehlé plavecké bazény, pool bar a samostatný dětský bazén. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

V ceně ubytování je 1 hodina tenisu denně (rezervace nutná předem), squash, ricochet, moderní fitness centrum, basketbal a volejbal. Hotel během dne pořádá animační programy pro dospělé i pro děti, a večerní zábavu.

Za poplatek jsou 3 tenisové kurty na více jak 1 hodinu denně, šnorchlování, kajak a wellness centrum s masážemi, saunou a lázeňskými procedurami.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje typu Deluxe (cca 27 - 31 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, rádiem, kabelovou TV, telefonem, internetovým připojením (za poplatek), minibarem (za poplatek), trezorem, kávovar, žehličkou / žehlicím prknem a balkónem s výhledem na město nebo do zahrady.

Pokoje Deluxe Sea View mají navíc krásný výhled na moře.

Villa Studios se nacházejí v části Condado Lagoon Villa a poskytují dokonalý komfort pro rodiny s dětmi. Kromě stejného vybavení jako pokoje Deluxe, mají navíc kuchyňku a hosté ubytovaní v této části mají také k dispozici soukromý check-in.

Stravování

Vlastní nebo snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Karibský hotel Caribe Hilton s pláží
Karibský hotel Caribe Hilton s bazénem
Karibský hotel Caribe Hilton s restaurací
Karibský hotel Caribe Hilton - ubytování

Místo

Hotel Caribe Hilton, Portoriko 18° 27' 47.3724" N, 66° 5' 6.3708" W
Location

Karibik na Facebooku