Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Beaches Negril Resort, Negril

Jamajský hotel Beaches Negril Resort u moře

Hotel Beaches Negril Resort na ostrově Jamajka se nachází přímo u pláže "7-Mile-Beach", jednoho z nejhezčích úseků přibližně 12 km dlouhé písečné pláže Negrilu. Do místního rušného centra s nákupními a zábavními možnostmi je to asi 5 kilometrů. Transfer z letiště Montego Bay trvá kolem 75 minut.

Hotelové zařízení Beaches Negril Resort ideální pro rodiny s dětmi, patří ke známému řetězci hotelů Sandals. K ubytování nabízí 210 pokojů, dále k jeho zařízení patří lobby s recepcí, internetový koutek, bufetová restaurace, 5 à-la-carte restaurací (mezinárodní, karibská, japonská, italská, mexická), plážový gril, 5 barů, kavárna, obchod se suvenýry, piano bar a diskotéka.

Centrem celého zařízení uprostřed tropické vegetace je velký vodní park Pirates Island s bazény, několika tobogány, se samostatným dětským bazénem, divokou řekou "Lazy River", jacuzzi a poolbary. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování jsou 4 tenisové kurty s umělým osvětlením, fitness centrum, aerobic, plážový volejbal, stolní tenis, kriket, plachtění, jízda na kajaku, windsurfing, šnorchlování, jízda člunem s proskleným dnem, neomezené potápění pro certifikované potápěče. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní zábavu, diskotéku, týdenní cocktail party. K zapůjčení jsou různé videohry.

Za poplatek jsou ponory a potápěčské kursy, stejně jako potápěčský certifikát (PADI). Wellness centrum "Red Lane Spa" nabízí klasické procedury, masáže, tělové a pleťové kúry.

Pro všechny děti je připraven "Beaches Kids Kamp" s pestrým programem, pro děti do 5 let jsou nabízeny např. následující aktivity: pískoviště, sbírání mušlí, hledání pokladu, kostýmní show, loutková představení anebo malování na obličej.

Pro starší děti, 6 - 12 let, se nabízí program v čase 9 - 21 hodin například s plachtěním, šnorchlováním, plážovým volejbalem, plážovým fotbalem, pečením pizzy. Pro teenagery (11 - 17 let) se například nabízí výlety lodí, olympijské hry v bazénu, tenisové soutěže, karaoke, plážové párty, talent show, DJ Scratch Academy nebo výlet katamaránem.

Pokoje Deluxe Negril jsou stylově zařízené v karibském stylu, k jejich vybavení patří koupelna a WC, vysoušeč vlasů, klimatizace, satelitní TV, rádio, telefon s přímou volbou, minibar s naelko nápoji, bezdrátový přístup k internetu (za poplatek), balkón nebo terasa s výhledem do zahrady.

Pokoje Premium Negril jsou vybavené stejně, ale jsou umístěné na klidnějším místě.

Pokoje Luxury Seaside jsou stejné jako pokoje Premium Negril, ale nacházejí se směrem k mořské straně.

Pokoje Grand Luxe Beachfront jsou stejné jako pokoje Luxury Seaside, ale mají navíc rozkládací pohovku. Jsou v blízkosti pláže, s krásným výhledem do zahrady a částečným výhledem na moře.

Junior suity Beachfront jsou stejné jako pokoje Grand Luxe Beachfront, ale mají navíc obývací prostor.

Suity Beachfront One-Bedroom jsou stejně vybavené jako Beachfront Junior suity, ale jsou prostornější s 1 oddělenou ložnicí a 2 koupelnami.

Suity Beachfront Two-Bedroom jsou prostornější se 2 oddělenými ložnicemi. Kromě toho mají obývací pokoj s plazmovou televizí a 3 luxusně vybavené koupelny.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, různé snacky po celý den. Možnost oběda i večeře v jedné z à-la-carte restaurací, nabídka dětského menu. Mezinárodní i místní alkoholické a nealko nápoje po 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Jamajský hotel Beaches Negril Resort s pláží
Jamajský hotel Beaches Negril Resort s bazénem
Jamajský hotel Beaches Negril Resort - ubytování

Místo

Hotel Beaches Negril Resort 18° 18' 48.0456" N, 78° 20' 12.7608" W
Location

Karibik na Facebooku