Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Amsterdam Manor Beach Resort, Eagle Beach

Arubský hotel Amsterdam Manor Beach Resort

4-hvězdičkový hotel Amsterdam Manor Beach Resort se nachází na západním pobřeží ostrova Aruba. Najdete ho několik minut daleko pěší chůzí od krásné pláže Eagle Beach, obklopené stromy divi divi, která je tak nejoblíbenějším místem na ostrově. Nejbližší zábavní a nákupní příležitosti jsou v blízkosti hotelu. Hlavní město Oranjestad je vzdálené přibližně 10 minut jízdy, autobusová zastávka je přímo před hotelem. Arubské letiště se nachází asi 15 km daleko.

Hotelový resort byl navržen v holandském koloniálním stylu, k ubytování nabízí celkem 72 studií a suit. K jeho zařízení dále patří recepce, internetové připojení (v ceně), 2 à-la-carte restaurace. Napůl otevřená restaurace "Mango’s" nabízí speciality mezinárodní kuchyně, restaurace "Passion’s" přímo na pláži nabízí kromě mezinárodní kuchyně také ryby a mořské plody. "Upper Deck Bar" je ideální pro sledování západu slunce s osvěžujícím koktejlem. Dále je zde malý supermarket, obchod se suvenýry a prádelna (za poplatek).

Ve venkovních prostorech areálu se rozkládá sladkovodní bazén s vodopádem a samostatný dětský bazén. Lehátka a ručníky u bazénu i na pláži jsou k zapůjčení zdarma.
V ceně ubytování jsou šnorchlovací výlety a zapůjčení horských kol. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní zábavní program.
Za poplatek je možné vyzkoušet vodní sporty na pláži, jako např. potápění a plachtění, jízdu na koni nebo golf (v blízkém okolí).

Komfortně zařízená studia (1-2 osoby) jsou vybavená kombinovaným obývacím pokojem s ložnicí, kuchyňským koutem, koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, bezdrátovým internetovým připojením WLAN (v ceně), trezorem, kabelovou TV, MP3 stanicí, žehličkou / žehlícím prknem, kávovarem a klimatizací, balkónem nebo terasou.
Suity mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a mají navíc jacuzzi v koupelně s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně formou bufetu, obědy a večeře v à-la-carte restauracích výběrem z menu, 1 x týdně grilovací párty, místní alkoholické a nealkoholické nápoje a koktejly po celý den.

(údaje jsou z roku 2011)

Arubský hotel Amsterdam Manor Beach Resort s bazénem
Arubský hotel Amsterdam Manor Beach Resort s pláží
Arubský hotel Amsterdam Manor Beach Resort - ubytování

Místo

Hotel Amsterdam Manor Beach Resort 12° 33' 13.8744" N, 70° 3' 13.8564" W
Location

Karibik na Facebooku