Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alamanda Resort, Baie Orientale (Svatý Martin)

Karibský hotel Alamanda Resort u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Alamanda Resort je umístěn ve francouzské části karibského ostrova Svatý Martin, přímo u známé písečné pláže Orient Bay.

Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary najdete v bezprostřední blízkosti hotelu. Do města Marigot je to asi 10 km daleko, letiště Princess Juliana je vzdálené cca 18 km.

Zařízení

Malý hotel s karibskou atmosférou nabízí k ubytování 42 pokojů, dále k jeho zařízení patří lobby s recepcí a internetovým koutkem (za poplatek), bar "Le Café Alamanda" (podávají se zde snídaně), restaurace "Astrolabe" s francouzskou kuchyní (bezplatný transfer), prádelna a půjčovna aut.

V tropické zahradě najdete plavecký bazén se sluneční terasou, pool bar, plážovou restauraci "Kakao Beach". Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je zahrnut plážový volejbal, 2 tenisové kurty (s osvětlením). Hotel příležitostně pořádá večerní zábavu s živou hudbou. Za poplatek je hlubokomořský rybolov, vodní lyžování, windsurfing, kite surfing, vodní lyžování, jízda na kajaku, parasailing, potápění a další vodní sporty na pláži, jízda na koni.

Ubytování

Vkusně zařízené pokoje Pool View (cca 38 m2) v přízemí jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, klimatizací, telefonem, satelitní TV, internetovým připojením WLAN, žehličkou a žehlicím prknem, vysoušečem vlasů, trezorem, kuchyňským koutkem, malou ledničkou a obytnou terasou s výhledem na bazén nebo do zahrady.

Pokoje Ocean View mají stejné vybavení, ale ​​jsou umístěné v 1. patře a mají výhled na moře.

Pokoje Duplex Ocean View (cca 66 m2) jsou umístěné do 2 podlaží, mají 2 ložnice, 2 koupelny (1x vana, 1 sprcha) a terasu s výhledem na moře.

Stravování

Kontinentální snídaně.

(údaje jsou z roku 2012)

Karibský hotel Alamanda Resort s bazénem
Karibský hotel Alamanda Resort - ubytování

Místo

Hotel Alamanda Resort, Baie Orientale 18° 5' 7.9944" N, 63° 1' 9.6744" W
Location

Karibik na Facebooku