Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Melia Nassau Beach Resort, Cable Beach (Bahamy)

Bahamský hotel Melia Nassau Beach Resort, Cable Beach

Poloha

4-hvězdičkový hotel Melia Nassau Beach je postaven přímo u pláže Cable Beach.

Leží na ostrově New Providence, který je součástí Bahamského souostroví.

Nejbližší obchody a restaurace jsou vzdálené asi 10 minut pěší chůzí, centrum města Nassau asi 7 km a letiště 8 km.

Zařízení

Jedinečný hotelový resort nabízí k ubytování téměř 700 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, 7 restaurací, několik barů, kavárna, business-centrum, kasino, internet-lounge, Wi-Fi zóna v lobby (zdarma), obchody.

V tropické zahradě jsou umístěny 3 bazény (z toho 1 dětský). Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénů i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je fitness centrum, stolní tenis, volejbal / basketbal, aquaerobik, různé hry, kurz karibských tanců. Hotel pravidelně pořádá večerní zábavu a show se živou hudbou a salsou.

Za poplatek jsou vodní sporty na pláži - např. jet ski, kajak, šnorchlování a potápění. Platí se také masáže a různé procedury ve wellness centru.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou / sprchou, WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV, radiobudíkem, minibarem, trezorem, Wi-Fi, žehličkou / žehlicím prknem, klimatizací a balkónem nebo terasou.

V nabídce jsou typy pokojů Classic Island View (výhled do vnitrozemí), Deluxe Pool View (výhled na bazén), Premium Ocean View (výhled na oceán).

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů, občerstvení přes den, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje a koktejly v čase určeném hotelem.

Ke stravování jsou na výběr restaurace: bufetová "Market Place" (mezinárodní kuchyně), à-la-carte restaurace "Aqua" (italská kuchyně, "Cilantro" (mexické speciality), "Nikkei" (japonská kuchyně), steakhouse "Black Angus" a gril restaurant na pláži. Některé restaurace jsou za příplatek.

(údaje pochází z roku 2016)

Bahamský hotel Melia Nassau Beach Resort s bazénem
Bahamský hotel Melia Nassau Beach Resort s terasou
Bahamský hotel Melia Nassau Beach Resort - ubytování

Místo

Hotel Melia Nassau Beach Resort, Cable Beach 25° 4' 27.6852" N, 77° 24' 1.188" W
Location

Karibik na Facebooku