Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Eden Rock, Saint-Jean (ostrov Sv. Bartoloměj)

Ostrov Sv. Bartoloměj s hotelem Eden Rock

Poloha

6-hvězdičkový hotel Eden Rock na karibském ostrově Svatý Bartoloměj je umístěn u zátoky St. Jean. Je obklopen písečnými plážemi a korálovými útesy.

Hotel je místem setkávání pro mnoho známých osobností. Městečko St. Jean je dobře dostupné pěšky, hlavní město Gustavia je vzdálené asi 2 km. Transfer z letiště trvá cca 10 minut.

Zařízení

Tento výjimečný boutique hotel přitahuje hosty svojí jedinečnou atmosférou, je součástí skupiny luxusních hotelů a restaurací Relais & Châteaux. Okouzluje svým šarmem a decentní elegancí.

K zařízení hotelu patří 34 pokojů, bar, umělecká galerie, butik "Rockshop", obchod se suvenýry, internetová stanice (v ceně), internetové připojení WLAN (v ceně), půjčovna mobilů a notebooků (za poplatek), hotelové lázně, 24-hodinový hotelový servis.

Kulinářské speciality jsou podávány ve 2 à-la-carte restauracích. "The Sand Bar" je umístěna přímo na pláži a "On the Rocks" s karibskou a francouzskou kuchyní je postavená na skále. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

V ceně ubytování je fitness centrum, šnorchlování, kajaky. Za poplatek je windsurfing, katamarány Hobie Cat, rybolov na otevřeném moři a potápění, wellness procedury.

Ubytování

V blízkosti pláže a "Sand Baru" umístěné pokoje Garden Cottages (cca 42 m², 1-2 osoby) jsou vybavené koupelnou / sprchou, WC, vysoušečem vlasů, Bvlgari toaletními potřebami, župany, klimatizací, TV s plochou obrazovkou, iPod®-stanicí, DVD přehrávačem, minibarem, trezorem, přístrojem na přípravu čaje a kávy, terasou.

Pokoje Beach (45 m², 1-2 osoby) jsou umístěné v Plantation House, nacházejí se přímo na pláži s výhledem na moře.

Pokoje Deluxe (cca 47 m2, 1-2 osoby) se nacházejí uprostřed komplexu a jsou obklopeny zahradou.

Suity Rock Classic (cca 50 m², 1-2 osoby) stojí na úpatí skály nebo jsou zabudovány do svahu, jsou zařízené v různých designech (např. karibský, africký nebo orientální), mají balkón nebo terasu a výhled na moře.

Větší suity Premium (cca 70 m², 2-4 osoby) mají terasu s výhledem na moře a navíc jacuzzi nebo plunge - pool.

Stravování

Snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2014)

Ostrov Sv. Bartoloměj s hotelem Eden Rock - pláž
Ostrov Sv. Bartoloměj s hotelem Eden Rock - restaurace
Ostrov Sv. Bartoloměj s hotelem Eden Rock - ubytování

Místo

Hotel Eden Rock, Saint-Jean 17° 54' 11.8692" N, 62° 50' 10.284" W
Location

Karibik na Facebooku