Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Stella Maris Resort Club, Long Island

Bahamský hotel Stella Maris Resort Club

Hotel Stella Maris Resort Club se nachází na nedotčeném severu ostrova Long Island. Už jen přílet letadlem nad Bahamskými ostrovy je nezapomenutelným zážitkem. Jen několik minut pěší chůzí jsou od hotelu vzdálené sněhobílé písečné pláže a dech beroucí podvodní svět. Letiště Stella Maris International Airport leží na severním konci Long Islandu a je asi 5 minut daleko od resortu. V nejbližším okolí můžete navštívit několik historických kostelů, starobylé indiánské jeskyně a velké plantáže s ananasovníky.

Udržovaný hotel střední kategorie ve stylu "cottage" je pod vedením již 2. generace jedné německé rodiny a nabízí tak přátelskou atmosféru. K jeho zařízení patří recepce (trezor k pronajmutí), restaurace (místní a mezinárodní speciality), bar s výhledem na bazén a na moře, hospůdka "Moonshine" a Club lounge, videotéka, bezplatné internetové připojení WLAN v ostatních částech hotelu, obchod se suvenýry, business centrum, Health club.

Resort je obklopen rozsáhlou tropickou zahradou s exotickými květinami. Uvnitř jeho areálu jsou 3 plavecké bazény, 1 další bazén je přímo u pláže a přímo v moři se nachází přírodní bazén.
Hotel nabízí svým hostům také různé výlety a četné sportovní aktivity. V ceně ubytování je 2 x denně výlet na šnorchlování, k plážím a historickým památkám ostrova, 2x týdně výlet lodí, plachtění, kajaky, jízdní kola, stolní tenis. Za poplatek je tenis, potápění (včetně transferu asi 2 km daleko), rybaření, fitness centrum (včetně trenérů).

30 standardních pokojů je zařízeno v typickém ostrovním stylu, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou, WC, vysoušeč vlasů, klimatizace, ventilátor, žehlička a žehlicí prkno, lednička, přístroj na přípravu čaje a kávy. Kromě toho mají všechny pokoje balkón nebo terasu s výhledem na moře. Prostorné 1-pokojové Cottages jsou seskupeny kolem privátního bazénu, mají navíc malý obývací prostor se 2 rozkládacími pohovkami Bahama.
Na vyžádání jsou možné také 2- a 3-pokojové Cottages.

Stravování: Na výběr je snídaně, polopenze nebo plná penze - americká snídaně formou bufetu, obědy a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Bahamský hotel Stella Maris Resort Club s bazénem
Bahamský hotel Stella Maris Resort Club s pláží
Bahamský hotel Stella Maris Resort Club - ubytování

Místo

Hotel Stella Maris Resort Club 23° 35' 21.5952" N, 75° 15' 36.3708" W
Location

Karibik na Facebooku