Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pierre et Vacances, Sainte Luce (Martinik)

Ostrov Martinik s hotelem Pierre & Vacances Sainte Luce

3,5-hvězdičkový hotel Pierre et Vacances Sainte Luce je umístěn v zátoce s pláží nedaleko rybářské vesničky Sainte-Luce. Letiště je vzdálené asi 25 km, hlavní město ostrova Martinik, Fort-de-France, je asi 32 km daleko.

Prázdninové zařízení nabízí k ubytování 337 ubytovacích jednotek v několikapatrovývh budovách, uprostřed tropické zahrady. Dále k jeho zařízení patří recepce, 2 restaurace, 1 pizzerie, 2 bary, internetové připojení WLAN (zdarma), prádelna, mini market, půjčovna aut, bankomat, obchod se suvenýry.

Ve venkovním areálu se nachází plavecký bazén se sladkou vodou a s jacuzzi, snack bar, oddělený dětský bazén. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je tenis s osvětlením, stolní tenis, plážový volejbal, denní a večerní animační program a dětský klub pro nejmenší hosty (3-12 let, 3x týdně). Za poplatek je potápění, surfování a další vodní sporty, golf a nabídka wellness.

Moderně zařízená studia (1-3 osoby) jsou vybavená kuchyňkou, pbývacím pokojem s ložnicí, koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, kabelovou televizí, stropním ventilátorem a klimatizací, některé mají výhled na moře. Maximální obsazenost: 2 dospělí + 1 dítě nebo 3 dospělé osoby.

Apartmány (2-6 osob) mají stejné vybavení jako studia, ale navíc také obývací pokoj, 2 oddělené ložnice, internetové připojení Wi-Fi (za poplatek) a vlastní terasu. Minimum osob: 2 dospělí, max. obsazení: 5 dospělých + 1 dítě nebo 6 dospělých.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Martinik s hotelem Pierre & Vacances Sainte Luce - ubytování
Ostrov Martinik s hotelem Pierre & Vacances Sainte Luce s bazénem

Místo

Hotel Pierre & Vacances Sainte Luce 14° 27' 52.7904" N, 60° 56' 0.762" W
Location

Karibik na Facebooku