Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Morgan Bay, Choc Bay

Karibský hotel Morgan Bay u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Morgan Bay je umístěn na mírném svahu, v severozápadní části karibského ostrova Svatá Lucie. Najdete ho přímo u krásné zátoky ke koupání Choc Bay s písečnou pláží, obklopenou mnoha palmami.

Hlavní město Castries s mnoha nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené asi 6 km (asi 15 minut jízdy autobusem), na letiště je to přibližně 50 km (cca 1 hodina jízdy).

Zařízení

Dobře udržovaný hotel nabízí k ubytování celkem 340 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, posezením a s internetovým koutkem (za poplatek), 4 á-la-carte restaurace (francouzsko - kreolská, kontinentální a asijsko - karibská kuchyně, rybí speciality), 4 bary a butik.

V rozlehlé venkovní zahradě jsou umístěny 3 sladkovodní plavecké bazény se sluneční terasou. Lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování jsou pro hosty připraveny sportovní aktivity jako tenis (4 kurty s osvětlením), fitness centrum, šnorchlování, vodní lyžování, windsurfing, kajaky a plachtění. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní zábavní a animační program.

Pro nejmenší hosty je připraven mini club (0 - 4 roky), junior club (5 - 12 let) a teen club (13 - 16 let), samostatný dětský bazén, dětské hřiště. Hlídání dětí (babysitter - service) je na vyžádání a za poplatek.

Za poplatek je wellness centrum s různými masážemi a procedurami, přibližně 15 minut vzdálené 18-​​ti jamkové golfové hřiště a potápění od místních provozovatelů.

Ubytování

Světle zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, satelitní TV, žehličkou / žehlicím prknem, přístrojem na přípravu kávy a čaje, stropním ventilátorem, klimatizací, balkónem nebo terasou. Za příplatek je výhled na moře nebo poloha hned u pláže.

Pokoje typu Deluxe mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a mají výhled na moře (Oceanview), na bazén nebo do zahrady (Gardenview).

Pokoje typu Superior Deluxe Oceanview mají jedinečný panoramatický výhled na město Castries, zátoku Rodney Bay a Karibské moře.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, obědy a večeře možné také v restauraci à-la-carte (rezervace předem), místní a mezinárodní alkoholické a nealkoholické nápoje (s výjimkou sektu / Champagne).

(údaje jsou z roku 2012)

Karibský hotel Morgan Bay s pláží
Karibský hotel Morgan Bay s bazénem
Karibský hotel Morgan Bay s terasou
Karibský hotel Morgan Bay s lobby
Karibský hotel Morgan Bay - ubytování

Místo

Hotel Morgan Bay, Choc Bay 14° 2' 26.3004" N, 60° 58' 13.6164" W
Location

Karibik na Facebooku