Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mangobay, St. James (Barbados)

Karibský hotel Mangobay

4-hvězdičkový hotel Mangobay se nachází v St. James, hned vedle oblíbené písečné pláže na proslulém západním pobřeží karibského ostrova Barbados. Restaurace, bary a butiky módního letoviska Holetown jsou vzdálené jen pár kroků.

Naproti hotelu se nachází zastávka místního autobusu, hlavní město Bridgetown je asi 16 km daleko, letiště Grantley Adams je dostupné během cca 40 minut. St Lawrence s mnoha diskotékami a kluby je asi 25 km daleko a rybí trh 30 km.

Oblíbený hotelový resort je ideálním místem pro ty, kteří hledají all inclusive dovolenou na pláži s osobním a přátelským servisem. Uprostřed tropické zahrady se nachází hlavní budova se 4 patry a dvě vedlejší budovy.

Hotel nabízí k ubytování celkem 64 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala, recepce s 24-hodinovým servisem (trezory k pronajmutí), směnárna, výtah, kavárna, obchod, kadeřnictví, casino, herna, restaurace, konferenční místnosti, přístup na internet WLAN, parkoviště a garáže.

Ve venkovních prostorách je umístěna restaurace na pláži (nekuřácká) s přilehlým barem (nekuřáckým), plavecký bazén se sluneční terasou. Lehátka, slunečníky a ručníky u bazénu i na pláži jsou k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako posilovna, kajaky, šlapadla, vodní lyžování, vybavení pro šnorchlování, potápění v bazénu, plážový volejbal. Hotel denně pořádá animační programy pro malé i velké, večerní zábavu s živou hudbou, jednou týdně koktejl párty a výlet lodí s proskleným dnem.

Za poplatek je jízda na katamaránu Hobie Cat, surfování, potápění v moři, dále tenisové kurty, jízda na koni a golfové hřiště v okolí hotelu, různé procedury ve wellness centru Elements Spa.

Standardní pokoje (cca 37 m2) jsou elegantně zařízené v tropickém stylu a jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem s přímou volbou, TV se satelitním příjmem, rádiem, přístupem na internet, trezorem, kuchyňkou s troubou, mikrovlnnou troubou a kávovarem, vybavením na žehlení, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady.

Superior pokoje (cca 39 m2) mají podobné vybavení, ale mají výhled na bazén.

Deluxe pokoje (cca 39 m2) jsou stejné jako pokoje Superior, ale navíc mají plazmovou televizi, malou lednici a výhled do zahrady nebo na bazén.

Oceanfront pokoje (cca 42 m2) jsou stejné jako pokoje Deluxe, ale jsou s výhledem na moře.

Stravování: Snídaně, polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu (popřípadě výběrem á-la-carte), welcome drink, odpolední čaj, místní alkoholické a nealko nápoje od 10 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Karibský hotel Mangobay s bazénem
Karibský hotel Mangobay s pláží
Karibský hotel Mangobay s restaurací
Karibský hotel Mangobay - ubytování

Místo

Hotel Mangobay, Barbados 13° 11' 13.4772" N, 59° 38' 14.532" W
Location

Karibik na Facebooku