Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel La Creole Beach & Spa, Guadeloupe

Guadeloupský hotel La Creole Beach & Spa

4-hvězdičkový hotel La Creole Beach & Spa se nachází na jihu ostrova Grande-Terre, východněji položeného ze dvou hlavních ostrovů Guadeloupe.

Hotelový areál se rozkládá přímo u písečné pláže Gosier, uprostřed tropické zahrady. Malé restaurace, bary a casino se nacházejí v bezprostřední blízkosti hotelu. Město Pointe-à-Pitre je vzdálené asi 7 km, letiště asi 12 km.

La Creole Beach nabízí k ubytování přes 218 pokojů, dále k jeho zařízení patří otevřené lobby s recepcí a posezením, bufetová restaurace, à-la-carte restaurace s italskou, asijskou a francouzskou kuchyní, 2 bary a obchod se suvenýry.

V tropické zahradě se nacházejí 2 plavecké bazény se sladkou vodou, pool bar a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, osušky dostanete na kauci.

Pro nejmenší hosty má hotel připraven dětský mini club (4-12 let) od 9.00 do 12.00 a od 14.00 do 17.00 hodin (otevřen pouze během francouzských školních prázdnin) a samostatný dětský bazén.

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma lekce potápění v bazénu, fitness centrum, stolní tenis, vodní aerobik, plážový volejbal. Hotel také pravidelně pořádá animační programy.

Za poplatek je jízda na kajaku, windsurfing, vodní lyžování, plachtění, rybolov na otevřeném moři, potápění, šnorchlování a další vodní sporty u místních provozovatelů. Zpoplatněné je také wellness centrum s procedurami, saunou a parní lázní.

Pokoje Les Palmes Garden jsou umístěné směrem do zahrady, k jejich vybavení patří koupelna / WC, vysoušeč vlasů, velká manželská postel nebo dvě oddělené postele, klimatizace, satelitní TV, telefon, trezor, malá lednička a balkón.

Pokoje Les Palmes Ocean mají stejné vybavení, ale jsou s výhledem na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Guadeloupský hotel La Creole Beach & Spa u moře
Guadeloupský hotel La Creole Beach & Spa s pláží
Guadeloupský hotel La Creole Beach & Spa s bazénem
Guadeloupský hotel La Creole Beach & Spa s restaurací
Guadeloupský hotel La Creole Beach & Spa - ubytování

Místo

Hotel La Creole Beach & Spa, Guadeloupe 16° 12' 26.3016" N, 61° 30' 20.9844" W
Location

Karibik na Facebooku