Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Carayou, Trois Ilets (Martinik)

Ostrov Martinik a hotel Carayou

3-hvězdičkový hotel Carayou se nachází přímo u bílé písečné pláže v Trois Ilets, uprostřed tropické zahrady. V jeho blízkosti je jachetní přístav s nabídkou lodních výletů, mnoho restaurací a nákupních možností.

Město Fort-de-France leží na druhé straně zálivu, kam se dostanete během asi 20 minut trajektem. K námořnímu přístavu Le Marin je to cca 30 minut, na letiště ostrova Martinik 25 km.

Udržovaný hotelový areál nabízí k ubytování celkem 207 pokojů, které jsou umístěny do několika 2-patrových budov. K dalšímu zařízení patří lobby prostor s recepcí, posezením a Wi-Fi (za poplatek), bufetová restaurace "Le Boucaut" (kreolská a mezinárodní kuchyně), bar "La Pailotte" s nabídkou koktejlů, obchod se suvenýry.

Ve venkovním areálu s tropickými rostlinami je umístěn sladkovodní plavecký bazén se sluneční terasou. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu a na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je tenisový kurt (včetně osvětlení), stolní tenis, windsurfing, kajaky, šnorchlování, potápění v bazénu. Hotel pořádá pravidelně večerní zábavu. Pro děti (4 - 12 let) je určen mini club.

Za poplatek je kite surfing, wakeboarding, vodní lyžování, jet ski, potápění, rybolov na otevřeném moři a hotelové wellness "Le Spa Josephine" se saunou, hamámem, masážemi a jinými procedurami. Přibližně 5 km od hotelu je 18-ti jamkové golfové hřiště "Empress Josephine Golf Course".

Standardně zařízené pokoje v karibském stylu jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, Wi-Fi (za poplatek), trezorem, kabelovou TV, klimatizací, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady.

Za příplatek jsou v nabídce také pokoje typu Sea View, které jsou stejně vybavené, ale mají výhled na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 23.30 hodin, stolní víno k večeři.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Martinik a hotel Carayou s bazénem
Ostrov Martinik a hotel Carayou - ubytování

Místo

Hotel Carayou 14° 33' 33.408" N, 61° 3' 5.6016" W

Komentáře

Celkově jsme se tu cítili velmi dobře, moc se nám tu líbilo. Hotelová soukromá pláž je malá, ale pěkná. Dostatek lehátek a ručníků, které byly vždy čisté. Komplex se nachází v klidné oblasti, nákupní možnosti jsou v docházkové vzdálenosti. Personál byl velmi přátelský, zejména na recepci.
Location

Karibik na Facebooku