Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Blue Bay Curacao, Willemstadt

Karibský hotel Blue Bay Curacao

Poloha

4-hvězdičkový hotel Blue Bay Curacao je umístěn na bývalé plantáži "Blaauw", u jedné z nejkrásnějších pláží na ostrově Curacao i v celém Karibiku. Hlavní město Willemstad je vzdálené asi 8 km, supermarket 1 km, letiště cca 9 km (15 minut jízdy).

Zařízení

Tento krásný hotelový resort nabízí k ubytování více než 100 apartmánů, které jsou rozmístěné do několika bungalovů (části The Village, The Ocean - přímo u moře, The Garden a The Hill). K dalšímu zařízení patří vstupní hala s recepcí, bezdrátové připojení k internetu (v lobby zdarma, jinak za poplatek), restaurace, obchod, 2 bary a kavárna.

V rozlehlém a udržovaném venkovním areálu je umístěno několik sladkovodních plaveckých bazénů. Lehátka, ručníky a slunečníky u bazénu i na pláži jsou k zapůjčení zdarma. Pro nejmenší návštěvníky je zde samostatný dětský bazén a dětské hřiště.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma posilovna, tenisové kurty, basketbal a plážový volejbal. Za poplatek je škola potápění PADI a vodní sporty na pláži od místních provozovatelů, stejně jako nedaleké 18-​​jamkové golfové hřiště "Blue Bay Golf Course".

Ubytování

Apartmány "Hill" jsou umístěné na vyvýšeném místě s panoramatickým výhledem na Karibské moře nebo na golfové hřiště. Stylové a prostorné apartmány mají vedle obývacího pokoje s posezením a kuchyňským koutem také oddělenou ložnici, sprchu / WC, fén, telefon, trezor, kabelovou TV, žehličku / žehlicí prkno, klimatizaci v ložnicích a ventilátor v obývacím prostoru, velký balkon. Maximální kapacita je 2 dospělé osoby.

Apartmány "Ocean" mají podobné vybavení jako "Hill", ale jsou prostornější, mají 2 oddělené ložnice a fantastický výhled na moře. Maximální obsazenost: 2 dospělé osoby + 2 děti, popř. 4 dospělí.

Stravování

Snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Karibský hotel Blue Bay Curacao s pláží
Karibský hotel Blue Bay Curacao s terasou
Karibský hotel Blue Bay Curacao - ubytování
Karibský hotel Blue Bay Curacao - ubytování s terasou

Místo

Hotel Blue Bay Curacao, Willemstadt 12° 8' 4.7004" N, 68° 59' 4.0092" W
Location

Karibik na Facebooku