Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Barcelo Guatemala City, Guatemala

Guatemalský hotel Barcelo Guatemala City

Poloha

5-hvězdičkový hotel Barcelo Guatemala City se nachází v obchodní čtvrti hlavního města Ciudad de Guatemala. V jeho blízkosti najdete mnoho restaurací, obchodů a zábavních příležitostí. K mezinárodnímu letišti La Aurora je to jen asi 10 minut (cca 2,5km).

Stará část metropole je vzdálená asi 4,5 km, hlavní muzea a řemeslné trhy jen několik minut. 40 minut jízdy je to k městu Antigua Guatemala, kultovnímu místu země, zapsanému na Seznam světového dědictví UNESCO.

Zařízení

Luxusní městský hotel nabízí k ubytování 383 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s 24-hodinovou recepcí, směnárna, hotelový trezor, internetové připojení WLAN, výtah, kavárna, bar, hospůdka a restaurace, prádelna, kadeřnický salon a konferenční prostory pro obchodní jednání nebo soukromé akce.

Ve venkovních prostorách najdete vyhřívaný plavecký bazén, pool- / snack bar. Lehátka jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Hotel nabízí širokou škálu sportovních a volnočasových aktivit, jako například aerobik, posilovnu, jacuzzi, saunu, parní lázeň, squashový kurt a kulečníkové stoly. Za poplatek jsou k dispozici masáže a lázeňské procedury. Hacienda Country Club, kde si hosté mohou za hrát golf, je asi 20 km daleko.

Pro nejmladší návštěvníky je zde připraveno dětské hřiště a dětský mini club.

Ubytování

Všechny pokoje jsou komfortně zařízené, k jejich vybavení patří king-size nebo queen-size postele, kabelová TV, koupelnou s vanou nebo sprchou, WC a vysoušeč vlasů, individuálně nastavitelná klimatizace, 2 telefonní linky, minibar, žehlící souprava, trezor, rádio, přístup k internetu, přístroj na přípravu čaje a kávy.

Stravování

Hotel nabízí svým hostům 5 různých restaurací, které nabízejí nejnovější gastronomické trendy.

(údaje jsou z roku 2013)

Guatemalský hotel Barcelo Guatemala City s bazénem
Guatemalský hotel Barcelo Guatemala City - ubytování

Místo

Hotel Barcelo Guatemala City 14° 35' 46.2696" N, 90° 31' 5.376" W
Location

Karibik na Facebooku