Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bahia del Sol, Playa Potrero (Kostarika)

Kostarický hotel Bahia del Sol

Poloha

4-hvězdičkový hotel Bahia del Sol se nachází přímo u dlouhé, krásné písečné pláže na karibském ostrově Kostarika. Z hotelu budete mít jedinečný výhled na malebnou a krásnou zátoku Potrero lemovanou palmami, stejně jako na ostrovy Islas Catalinas, oblíbené zejména mezi potápěči a známé také jako rezervace pro řadu volně žijících ptáků.

Asi 3 km směrem na jih se rozkládá poloostrov Flamingo s další nádhernou pláží Flamingo Beach. V její blízkosti je malá rybářská vesnička, kde se každý den nabízejí čerstvé ryby. Na letiště Tamarindo je to přibližně 30 km daleko, transfer z letiště San José trvá asi 3 hodiny jízdy autem.

Zařízení

Tento půvabný boutique hotel s romantickou atmosférou nabízí k ubytování 28 pokojů v 1-patrových bungalovech. Hotelový nábytek i materiály byly pečlivě vybírány podle ekologických hledisek, a také tropická zahrada je s důrazem na detail harmonicky integrována do přírody.

Dále k zařízení patří otevřený vstupní prostor s malou recepcí, rustikální restaurace pod širým nebem s místní i mezinárodní kuchyní, bar Palapabar, salónek, malé lázně spa, obchod se suvenýry, internetový koutek a prádelna (oboje za poplatek).

Pro příjemné osvěžení najdete uprostřed zahrady plavecký bazén a oddělený bazén pro děti, jacuzzi s vodopádem a swim-up bar. Lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

Ubytovaní hosté mohou zdarma využívat fitness centrum. Za poplatek je malé wellness centrum s masážemi a kosmetickými procedurami, vodní sporty na pláži, rafting, jízda na koni, rybaření a výlety do okolí.

Ubytování

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, pohovkou, TV se satelitním příjmem, telefonem, trezorem, radiobudíkem, kávovarem, mini barem (za poplatek), balkónem nebo terasou.

Pokoje typu Deluxe mají navíc kávovar, malou soukromou zahradu s whirlpoolem a venkovní sprchou.

Prostornější studia mají podobné vybavení jako pokoje, ale navíc mají kombinovaný obývací pokoj s jídelním koutem a oddělenou ložnici. Kuchyňský kout je plně vybaven lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou, toustovačem, mixérem a nádobím.

Stravování

Snídaně nebo polopenze – snídaně formou bufetu (při malé obsazenosti hotelu výběrem z menu), večeře formou à-la-carte.

(údaje jsou z roku 2012)

Kostarický hotel Bahia del Sol s bazénem
Kostarický hotel Bahia del Sol se zahradou
Kostarický hotel Bahia del Sol s posezením
Kostarický hotel Bahia del Sol - ubytování

Místo

Hotel Bahia del Sol, Playa Potrero 10° 26' 49.3548" N, 85° 46' 17.1408" W
Location

Karibik na Facebooku