Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bacolet Beach Club, Scarborough (Trinidad a Tobago)

Karibský hotel Bacolet Beach Club, Scarborough

Poloha

4-hvězdičkový hotel Bacolet Beach Club se nachází nad krásnou zátokou Sandy Bay (přístup na soukromou pláž po schodech) a vedle zátoky Bacolet Bay. K hlavnímu městu ostrova Tobago, Scarborough, je to asi 3 km. Letiště je vzdálené přibližně 15 km.

Zařízení

Elegantní hotelový areál nabízí k ubytování 21 nekuřáckých pokojů. K vybavení hotelu dále patří recepce s Wi-Fi připojením (v ceně), restaurace a bar "Café Havana" s místní a mezinárodní kuchyní, lounge bar a prádelna (za poplatek).

Uprostřed bujné tropické vegetace je umístěn plavecký sladkovodní bazén se sluneční terasou a bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Aktivity

Za poplatek mohou ubytovaní hosté využít masáže, procházky s průvodcem, potápění, šnorchlování, tenis a 18-jamkové golfové hřiště v okolí od místních provozovatelů.

Ubytování

Elegantně zařízené pokoje Bay de Luxe (cca 39 m2) jsou umístěné v přízemí, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou / WC, TV (plochá obrazovka), rádio, CD a DVD přehrávač, telefon, přístup na internet (zdarma), klimatizace, malá lednička, trezor, posezení, balkón s ​​výhledem na moře.

Pokoje Junior Penthouse (cca 48 m2) mají podobné vybavení jako Bay de Luxe, ale jsou prostornější a mají navíc vysoušeč vlasů, žehličku / žehlicí prkno a větší balkón s ​​výhledem na moře.

Pokoje Superior Penthouse (cca 42 m2) mají podobné vybavení jako Bay de Luxe, ale jsou prostornější, umístěné v 1. patře a mají navíc vysoušeč vlasů a kávovar.

Pokoje Superior Penthouse de Luxe (cca 90 m2) mají podobné vybavení jako Superior Penthouse, ale jsou prostornější a umístěné v 2. patře, mají navíc oddělenou sprchu a župany.

Stravování

Snídaně formou bufetu, za příplatek je možná polopenze nebo plná penze - obědy o 2 chodech a večeře o 3 chodech výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Karibský hotel Bacolet Beach Club s pláží
Karibský hotel Bacolet Beach Club s bazénem
Karibský hotel Bacolet Beach Club - ubytování
Karibský hotel Bacolet Beach Club s terasou

Místo

Hotel Bacolet Beach Club 11° 10' 16.5576" N, 60° 43' 19.776" W
Location

Karibik na Facebooku